Snerydning i København

Gårdmand Bjørn vedligholder også om vinteren. 

Vintervedligeholdelse – snerydning & saltning

Lad Gårdmand Bjørn tage sig af snerydning i jeres boligforening.

Vi udfører al form for vintervedligeholdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på. Vore kunder er yderst tilfredse med vores snerydning. A/B Nørrebrogade 49 A-E skriver bl.a. om vores håndtering af en isvinter: “firmaet sørgede for, at der altid var ryddet sne og saltet om morgenen, så beboerne uden for meget besvær kunne komme på arbejde”. Læs mere om vore fine referencer her.

Stol på os

Hos os kan I altid regne med, at vi er klar til et større snefald. Vi ved, at en god snerydningsservice handler meget om kapacitet. Når det sner, sner det jo alle steder. Derfor er det jo vigtigt at have mandskab nok til at nå til alle de ejendomme, som man har en snerydningsaftale med. Hos Gårdmand Bjørn sørger vi altid for, at der er nok mandskab til en streng isvinter. Hvis vi ikke har nok mandskab til at kunne klare en snestorm, lader vi simpelt hen være med at tegne nye aftaler. Det synes vi er mest fair.

Vi følger vejret

Løbende følger vi vejrmeldingerne fra Danmarks Meteorologiske Institut nøje og rykker hurtigt ud, så snart sneen begynder at dale og vejene bliver glatte. Når I står op og skal på arbejde, er der ryddet og pænt!

Kontakt os

Vi har materiel og mandskab til at kunne klare alle opgaver, når behovet opstår. Vi leverer snerydningsservice til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere spørgsmål. 

Du kan ringe på 30 955 966 eller skrive en mail til mail@gaardmandbjorn.dk .

Få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen så kontakter vi jer

Vi Støtter:
chevron-down