Gårdmand Bjørn

Gårdmand Bjørn tilbyder kompetent og professionel service

Gårdmand Bjørn.
Din gårdmand i København og på Frederiksberg.

Få tilknyttet en gårdmand, som du kan stole på og som altid er serviceminded. Det er vigtigt for en boligforening eller andelsboligforening at have en gårdmand, hvor tingene bare fungerer. Det går jo ud over beboernes hverdag, hvis der ikke er styr på tingene. Vi sørger selvfølgelig også for, at udendørsarealerne er velholdte og pæne.
Som jeres gårdmand er jeg parat til at varetage opgaver forbundet med udendørsarealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen, som f.eks.

- Gårdmiljøer & græsarealer
- Vintervedligeholdelse
- Adgangsveje og stier
- Renovation

Jeg er i stand til at få jeres udendørsarealer til at blive præcis, som I ønsker det.

Fleksibel

Jeg er meget fleksibel og tager mine opgaver meget seriøst. Hvis radiatoren strejker juleaften eller sneen falder julenat, er jeg ikke for fin til at møde op med kort varsel. Jeg sætter en ære i, at mine kunder kan regne med, at tingene fungerer – døgnet rundt og året rundt. Derfor er mine kunder altid godt tilfredse med mit arbejde. Læs mere om mine referencer her.

Få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen så kontakter vi jer

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på..
Læs mere.

Vicevært

Vi kan tilbyde jer rengøring på følgende områder: Trappevask i boligforeninger. 
Daglig rengøring af virksomheder.. 
Læs mere.

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, og vi foretager månedlige ELO-afmålinger..

Læs mere.

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …
Læs mere.