Skadeservice i København

Gårdmand Bjørn står klar til at hjælpe!

Vi står klar hvis uheldet er ude i ejendommen.

Hvis uheldet er ude i ejendommen, kan vi meget hurtigt rykke ud med vores skadeservice og på den måde få reduceret skadernes omfang. Vores service inkluderer bla. :

- Affugtning
- Udpumpning af vand
- Oprydning og grundrengøring
- Desinficering af berørte områder
 -Nedrivning m.m.

Desværre har det i de senere år vist sig, at der er stor risiko for voldsomme regnskyl og oversvømmelser i Danmark. Især Københavns og Frederiksberg Kommune har været hårdt ramt. Afvandningskanalerne og kloakkerne har nemlig ikke tilstrækkelig kapacitet, når vandet øser ned. Derfor er det rart, at have en god aftale med en dygtig vicevært, der hurtigt kan møde op, når skaden er sket. Vi kan også rådgive jer om, hvad I kan gøre for at forebygge eventuelle skader.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, om hvad vi kan gøre for jer, så I kan sove trygt om natten – også når det styrter ned!

Vi udlejer desuden også affugtningsmaskiner til både private, boligforeninger og erhverv. Læs mere om leje af affugtere her.

Få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen så kontakter vi jer

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på..
Læs mere.

Vicevært

Vi kan tilbyde jer rengøring på følgende områder: Trappevask i boligforeninger. 
Daglig rengøring af virksomheder.. 
Læs mere.

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, og vi foretager månedlige ELO-afmålinger..

Læs mere.

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …
Læs mere.