Vicevært på Frederiksberg og i København

Gårdmand Bjørn tilbyder kompetent og professionel viceværtservice

Gårdmand Bjørn tilbyder kompetent og professionel viceværtservice

En af de grundlæggende serviceydelser, vi kan levere som en del af vores ejendomsservice, som vi har leveret stabilt gennem mange år, er vores viceværtservice. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud, hvis I har brug for at få tilknyttet en stabil vicevært til ejendommen.

Vi kan varetage forskellige opgaver:

 - Trappevask
 - Beboerkontakt
 - Vagttelefon
 - Tilsyn af varmecentral
 - Vedligeholdelse af udendørsarealer
 - Håndværkerkontakt
 - Snerydning
 eller andre opgaver, som der er behov for. 

 Vi ved, at alle ejendomme har individuelle behov, da der ikke findes to boligforeninger, der er ens.

Fleksibel vicevært på Frederiksberg

Vi er altid til at snakke med og er yderst fleksible, da vi er et team, som sætter stor pris på den tætte kontakt til vores kunder. Hvis fyret strejker juleaften, kan vi komme med kort varsel, så jeres juleaften ikke ødelægges! Det er den fleksibilitet, der gør, at vores kunder er meget tilfredse med os. I vil få tilknyttet en gårdmand, der er pålidelig og effektiv, og som altid møder op til tiden – fuld af godt humør.

Kontakt os og hør mere

Vil I høre mere om, hvad vi kan gøre for jer? Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan hjælpe med som vicevært. 

Kontakt os i dag på 30 955 966 eller via mail mail@gaardmandbjorn.dk.

Få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen så kontakter vi jer

Vicevært job

Vicevært i Frederiksberg & København med erfaring 

Når det kommer til at vælge en god vicevært, så skal man have en person der er ekspert på flere områder og har erfaring med at løse forskellige situationer. 

Her kan vi imødekomme efterspørgslen da med en vicevært fra Gårdmand Bjørn, har I en vicevært der har flere års erfaring i Frederiksberg og København - med at sikre velvære og gode omgivelser for beboerne. 

Vi ved at det er vigtigt at jeres vicevært kan varetage bygningen og at I ved opgaven er i sikre hænder - vores erfarne medarbejdere er et sikkert valg for vicevært.

Personlig Fokus

Vi ved at det ikke to bygninger eller boligforeninger der er helt ens og at hver bygning kræver det individuelle fokus og en kærlig hånd. Med vicevært-service fra os, får I en vicevært der sørger for at jeres bygning bliver taget hånd om og de helt rigtige opgaver udført. 

Med mange års erfaring i København og særdeles i Frederiksberg, kan vores vicevært håndtere enhver opgave - sne, slud, regne eller solskin så står vi klar til at løse ethvert problem i boligen.

Vi har standardløsninger der kan vælges eller også en tilpasset løsning der sørger for at alt de De har brug for bliver udført af viceværten. 

Vælg Gårdmand Bjørn’s vicevært service, hvis I har brug for en professionel og personlig løsning, hvor pris og kvalitet hænger sammen.
Job som vicevært
Gårdmand Bjørn står klar som din vicevært

Hvad er en vicevært?

En vicevært er en der varetager bygningen, en vicevært udfører opgaver og løser problemer i og med hensyn til selve bygningen og dens areal. 

De opgaver en vicevært har hånd om at tager hånd om forekommer både i bygningen, med hensyn til dens drift og vedligholdelse, og udenfor på bygningens areal og gård. Her sørger viceværten for at den grønne pleje bliver taget hånd om, at arealer ryddes for sne og at gangarealer ryddes for snavs. 

En vicevært er fleksibel og kan løse mange forskellige opgaver, både dem der forekommer regelmæssigt og de situationer der kan ske mod forventning. 

Vi ved at en vicevært er en pakkeløsning og nogen I skal kunne stole på og regne med når der er mest brug for en hurtig løsning.

Vicevært Gårdmand Bjørn

Med en vicevært fra Gårdmand Bjørn til at holde opsyn med og passe ejendommen - får I ikke blot en enkelt person, men et hold af erfarne medarbejdere der står klar til at løse de regulære såvel som de problemer so man ikke havde regnet med. Samtidigt får I en vicevært der er i personlig kontakt og som kan kommunikeres med, så der altid er et godt forhold og udfordringer i ejendommen løses hurtigt.

Kontakt os idag hvis I gerne vil have en vicevært man kan regne med - i Frederiksberg eller i Stor-København.

Udfyld vores kontakt formular eller ring med det samme.

Trappevask Frederiksberg og København
Havearbejde

Frederiksberg & København

Med base i blandt andet Frederiksberg hvor vi i mange år har leveret stjerne service til ejendomme igennem hele Frederiksberg Kommune, men også resten af København. Vi har idag lokaler i Valby, Brøndbyøster, såvel som i Frederiksberg - og står derved klar til at yde god sikker service og sørge for at jeres ejendomme altid har det godt og er vedligeholdt korrekt. Vi er stolte af vores meget kompetente medarbejdere og glæder os til muligheden for at yde en bred vifte af ejendomsservice til jeres beboer. 

Personlig kontakt og kommunikation er og har altid været en vigtig faktor - så kontakt og gerne med ethvert spørgsmål der kunne være!

Vi arbejder sammen med boligforeninger og har i disse mange år sørget for ejendomsservice og viceværtservice i Frederiksberg og København.

Kontakt os idag for et godt samarbejde!
Vi Støtter:
chevron-down