Trappevask Frederiksberg og København

Kontakt os for et uforpligtende tilbud! 

Lad en professionel stå for trappevask og rengøring

Hvem står for rengøringen og trappevask i ejendommen? 
Slip for at skændes, om hvis tur det er at vaske trapper. 
Ved at hyre Gårdmand Bjørn til opgaven, bliver rengøringen klaret for jer, så I kan nyde de pæne og rene opgange og fællesarealer.

Vi elsker vores arbejde

Vores medarbejdere er rutinerede, ansvarsfulde og har desuden ren straffeattest. Vi er fleksible og møder altid op med godt humør. Man kan mærke på vores medarbejdere, at de elsker deres arbejde – på den måde bliver arbejdet også gjort meget bedre. Derudover kan vi tilbyde hjælp til meget mere end blot trappevask på Frederiksberg. Lad os stå for den generelle ejendomsservice – vi har stor erfaring som vicevært, gårdmand, snerydning m.m.

Få styr på rengøringen af ejendommen i dag – med vores mange års erfaring med trappevask Frederiksberg og i København, kan vi tilbyde en stabil service. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af de opgaver der ønskes løst, og vi vil give et absolut fornuftigt tilbud.
Vi kan desuden tilbyde jer rengøring på følgende områder:

- Vinduespolering
- Hovedrengøring
- Individuelle opgaver efter aftale
- Daglig rengøring af virksomheder, institutioner, ejendomme etc

Få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen så kontakter vi jer

Trappevask Frederiksberg

Hos Gårdmand Bjørn har vi mange års erfaring med at levere ejendomsservice af høj kvalitet der holder. Trappevask Frederiksberg? Kontakt os! Vi har mange glade kunder på Frederiksberg - hvor vi sørger for at trapperne og opgangene forbliver rene året rundt. Ejendommens trapper er det første indtryk man får når man træder ind - og vi er glade at kunne sikre et meget godt indtryk til jeres beboer. 
Det gør meget for jeres ejendom at trapperne er velholdt og rene. 

Vi holder det rent på den rigtige måde.
Har I trætrapper? Trapper med linoleums-belægning? 
Vi ved hvordan de forskellige trapper skal rengørings og behandles så de holder.

Kontakt os idag for et tilbud på rengøring af jeres trapper.

Trappevask Frederiksberg og København
Rengøring af trapper

Trappevask København

Vi holder jeres trapper rene året rundt. 
Vinter, sommer, sne. regn, sand - ja, årstiderne bringer meget snavs ind til trapperne og jeres opgange - men med vores stabile trappevask service, kan årstiderne bare komme an - for vi holder dem rene uanset vejr hele året rundt.
Vi leverer en grundig service, udført af medarbejdere med erfaring, der er del af et team der nyder af at arbejde sammen.

I København, såvel som i Frederiksberg og resten af landet er en god trappevask service del af at skabe de gode omgivelser for jeres beboer - kontakt os og lad os påbegynde et godt samarbejde. 


Trappevask Frederiksberg? Trappevask København? 
Kontakt os idag! 
Udfyld vores kontakt formular og få et tilbud.

Professionel Trappevask

I København og på Frederiksberg har vi med den vores moderne såvel som klassisk bygninger - en stor variation på typer af trapper. 
Der findes alt fra trætrapper, stentrapper, cement-trapper, trapper med linoleums-belægning til trapper med lak der er polerede. 
Det er vigtigt hvordan jeres trapper behandles og hvordan de rengøres, alt efter hvilket materiale det består af. 

Vores medarbejdere i Frederiksberg og København har stor erfaring meed alle typer trapper og leverer en professionel service der ikke kun efterlader jeres trapper friske og rene, men også sørger for at de holder og forbliver i en god tilstand. 

Trappevask Frederiksberg - trappevask København? Så er vi et godt valg!

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud og for at høre mere!
Rengøring af ejendomme på Frederiksberg og i KBH
Trappevask Pris

Trappevask Pris

Få tilsendt et pris på jeres trappevask!

Vi tilbyder et helt uforpligtende tilbud for trappevask i jeres opgange. Vi ved at det til tider kan være lidt uoverskueligt mht hvad det kommer til at koste og hvordan det hele skal ske. Derfor har vi gjort det nemt for jer - I kontakter os ved at udfylde vores kontakt formular - hvor I kan fortælle hvilken type trappevask I har brug for. Vi får lavet et tilbud på trappevask der dækker alle jeres behov og forventninger - I får tilbuddet og er ikke forpligtet på nogen måde. 
Hvis I er glade for tilbuddet så kører vi igang og ellers er vi altid villige til at se nærmere på det og finde frem til præcis det I kunne tænke jer som del af trappevask servicen. 

Husk at vi kan klare alle ejendomsservicer. Er der andet i ejendommen der skal ses til så lad os endelig vide - vores gårdmand, varmemester, have-mester, vinduespudser, sneryder og vicevært står klar til at hjælpe dem og deres ejendom. 

Kontakt os idag!

Vores Ejendomsservice

Hvilke opgaver kan vi klare for jeres ejendom?

Vi udfører arbejdsopgaver inden for trappevask, snerydning og skadeservice, samt agerer som vicevært og varmemester.

Med Gårdmand Bjørn som samarbejdspartner vil du få tilknyttet en gårdmand, som du kan stole på og som altid er serviceminded. Det er vigtigt for en boligforening eller andelsboligforening at have en til at stå for ejendomsservicen, så man kan sikre sig, at tingene bare fungerer. Det går jo ud over beboernes hverdag, hvis der ikke er styr på tingene. Vi sørger selvfølgelig også for, at udendørsarealerne er velholdte og pæne.

Vi er meget fleksible og tager opgaverne meget seriøst. Hvis radiatoren strejker juleaften eller sneen falder julenat, er vi ikke for fine til at møde op med kort varsel. Vi sætter en ære i, at vores kunder kan regne med, at tingene fungerer – døgnet rundt og året rundt. Derfor er vores kunder altid godt tilfredse med vores arbejde. Læs mere om vores referencer her.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

På følgende sider findes der yderligere information om de specifikke arbejdsopgaver. Hvis du har særlige ønsker, som ikke er beskrevet på siderne, er vi som regel stadig i stand til også at klare disse.

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 30 955 966 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Venlig hilsen
Bjørn Flygenring

Gaardmand Bjørn Underskrift
Vi Støtter:
chevron-down